Auteurs

Welkom op de auteurspagina. Hier vind je een overzicht van alle auteurs van atpinspires.com.

Suzan
Suzan van Aalten
Kim
Kim Alderden Creative Consultant 0627008020

Kim  Alderden beschikt over grenzeloze know how van het incentive & events vak, je voelt haar passie op papier. Met meer dan twintig jaar ervaring in het vak, een bucket list vol reizen om jaloers op te worden en het talent om creativiteit on demand  te leveren, maken haar een ideale sparringpartner binnen en buiten ATPI.

Jochem
Jochem Hemink Head of Sales Energy & Shipping 0627008033

Jochem Hemink is Head of Sales bij ATPI Griffinstone. Dagelijks heeft hij zo’n dertig contactmomenten met verschillende potentiële klanten.

Ernst
Ernst Kalbfleisch Client Services Manager

Ernst Kalbfleisch is al meer dan tien jaar werkzaam bij ATPI Corporate & Sports Events en heeft ondertussen de nodige sportprojecten mogen verkopen, ontwikkelen en uitvoeren.  Voor veel sportbonden en bedrijven, waarvan veel sponsoren in de sport, is Ernst de schakel tussen idee en uitvoering.

Perry
Perry Kist Corporate Travel Consultant

Corporate Travel Consultant bij ATPI Corporate Travel

Lotte
Lotte van Klaveren Redacteur
Gizella
Gizella Komondy Freelance tekstschrijver & redacteur 06 54224002

Gizella werkt als freelance tekstschrijver & redacteur aan veel verschillende onderwerpen. In de vorm van (web)teksten, (nieuws)artikelen, persberichten, blogs, columns, flyers en nieuwsbrieven draagt zij haar werk uit.

Arjan
Arjan van der Leeden International Account Manager
Yolanda
Yolanda Logt
Ron
Ron de Rijk Management adviseur

Ron de Rijk is sinds 1987 werkzaam bij ATPI. Gestart als reisleider van voetbalreizen is hij in 1995 in vaste dienst getreden als Project Manager en vervolgens doorgegroeid naar Manager Operations binnen ATP Event Experts. Sinds 2008 richt hij zich als Management Adviseur volledig op het begeleiden, coachen en trainen van leidinggevenden en medewerkers van ATPI.

Mart
Mart Smeets Auteur

Mart Smeets is sinds 1974 verbonden aan Studio Sport waarvan vele jaren als vaste anchorman. Hij reist de hele wereld af om grote internationale toernooien te verslaan. Mart is bovendien auteur van meerdere bestsellers.

Michael
Michael van der Woude Regional Head of Sales en Account Management