ATPI en HISWA Holland Yachting Group gaan partnership aan

Geschreven door op

HISWA Holland Yachting Group, het collectief van Nederlandse superjachtbouwers en toeleveranciers, heeft een nieuwe partner: ATPI, één van Nederlands grootste reisconcerns. Partijen gaan samenwerken om de naamsbekendheid en het positieve imago van de Nederlandse superjachtbouw internationaal te stimuleren.

Uitwisseling van kennis, ervaring en netwerkmogelijkheden met (buitenlandse) relaties zijn de speerpunten van de samenwerking. “Het nieuwe partnership met ATPI is een logische keuze gezien de internationale doelgroepbenadering van beide merken. In deze benadering versterken we elkaar en hiermee behalen we voordelen en concreet resultaat”, aldus Jeroen Sirag, Export Director HISWA Holland Yachting Group. Willem Starink, Divisional Managing Director van ATPI Nederland en België: ‘’Wij kennen de specialistische wereld van de jachtbouw en de logistiek er omheen.  We spreken dezelfde taal en we hebben deels een gezamenlijk netwerk. In HISWA Holland Yachting Group vonden we dé partner om onze doelstellingen te verwezenlijken.’’

ATPI Yacht Logistics – een dochterbedrijf van ATPI – is al jarenlang de vertrouwde reispartner voor bemanningen van jachten. De organisatie bouwde hiermee een sterk netwerk op waarin ook leden van HISWA Holland Yachting Group vertegenwoordigd zijn. De ideale basis om de samenwerking te intensiveren.

HISWA Holland Yachting Group Creatief en innovatief

HISWA Holland Yachting Group hanteert de kernwaarden  ‘Creativity, Innovation, Heritage’. De Nederlandse superjachtbouw heeft een sterke exportpositie en een eeuwenlang positief betrouwbaarheidsimago. Deze kernwaarden vormen een optimale match met de kernwaarden van ATPI.  ATPI heeft veel ervaring als ‘travel management company’ en organisator van internationale evenementen: van creatief concept tot professionele uitvoering. Verder heeft het bedrijf een lange staat van dienst als exclusieve partner van de sportkoepel NOC*NSF.

Monaco Yacht Show
De eerste keer dat de partners samen optrekken, is tijdens de Monaco Yacht Show die plaatsvindt van 23 tot 26 september 2015. In het nieuwe ‘Holland House’ genieten relaties van zowel HISWA Holland Yachting Group en ATPI een gastvrij welkom.