Makkelijke verbinding met KLM tussen België en de rest van de wereld

Je kan niet alleen 5x dag een KLM vlucht nemen vanuit/naar Brussels Airport, een andere optie is reizen met de Thalys uit Antwerpen-Centraal of het station Brussel-Zuid.

 Thalys tussen Brussels-Zuid/Midi of Antwerpen en Amsterdam Airport Schiphol

Om uw vlucht te nemen vanuit Amsterdam Airport Schiphol, biedt KLM u in samenwerking met Thalys dagelijks tot 15 hogesnelheidsverbindingen vanuit de stations Brussel-Zuid of Antwerpen-Centraal. U kunt Schiphol vanuit Antwerpen-Centraal in slechts 54 minuten bereiken en vanuit station Brussel-Zuid/Midi in 95 minuten.

Tijdens het boeken kunt u vaak vluchten selecteren waarbij een deel van de reis door een internationale treindienst wordt uitgevoerd. U kunt uw treinticket met zitplaatsreservering op vertoon van uw KLM-ticket en een geldig identiteitsbewijs afhalen bij speciale balies op uw vertrekstation. Dat kan vanaf 2 uur voor vertrek van de trein. Bewaar uw afgestempelde treinkaartje: als u na de trein een vlucht neemt, moet u uw treinkaartje laten zien bij de incheckbalie op de luchthaven.

Reist u na uw KLM vlucht met de Thalys terug naar België, vergeet dan niet uw bagage af te halen bij de bagageband voordat u op de trein stapt. Het rijtuignummer en het stoelnummer voor uw gereserveerde zitplaats staan op uw treinticket.

Van de Thalys trein naar het KLM vliegtuig

Wanneer u op luchthaven Amsterdam-Schiphol aankomt, kunt u bij de incheckbalies inchecken voor uw aansluitende vlucht en uw bagage afgeven. U moet uw afgestempelde treinkaartje kunnen overleggen bij check-in. U dient zelf uw bagage uit de trein mee te nemen en in te checken op de luchthaven.