Nieuwe klasses Thalys

Wat betekent dat voor u?

Thalys is 12 september gestart met een nieuwe tarievenstructuur. De grootste wijziging is de extra klasse die is toegevoegd. Voortaan heb je de Premium, Comfort en Standard klasse. Wat dat betekent voor u als zakelijke reiziger? Dat leggen we graag aan u uit.

Premium

Er zijn per trein 2 rijtuigen Premium beschikbaar met 78 stoelen in totaal. Ideaal voor de zakenreiziger die ongestoord door wil werken. Naast comfortabele, ruime eerste klas zitplaatsen zijn er extra diensten beschikbaar om de reis nóg comfortabeler te maken.

Vaak op reis? Dan is het prettig dat de menu’s regelmatig wisselen. En natuurlijk fijn dat de maaltijden aan de stoel worden geserveerd. De eerste klas stoelen bieden ruimte genoeg voor de verschillende internationale kranten, die exclusief voor de Premium klasse beschikbaar zijn. Taxi nodig bij aankomst? Aan boord wordt deze voor u gereserveerd. Graag online? Weet dat er voor Premium reizigers een betere Wifi-verbinding is. Wachten voor vertrek of aankomst? Maak gebruik van de luxe lounges op de Thalys stations.

Comfort

Per trein is er één Comfort rijtuig met 39 stoelen. Het grootste voordeel is het reizen in een eerste klas stoel. U geniet van meer beenruimte en grotere tafels. Omdat u geen gebruik maakt van de extra diensten, scheelt dat aanzienlijk in prijs. Uiteraard is er ook de betere WiFi verbinding en kunt u voor catering terecht in de Thalys Welcome Bar.

Standard

In Standard zijn 59 zitplaatsen per rijtuig. Ook hier kan gebruik worden gemaakt van WiFi, en kunt u voor catering terecht in de Thalys Welcome Bar.

Vraag uw ATPI zakenreisagent voor meer informatie.