SNCF | De hogesnelheidspartner

Gratis wifi aan boord, nieuwe toegangspoortjes in TGV-stations, een nieuwe dienstverlening voor zakenreizigers en verbeterde, persoonlijke diensten, de beste treinrit beleeft u ongetwijfeld met de hogesnelheidstreinen in Europa (zoals de TGV, Thalys en Eurostar).

NIEUWE TGV-DIENSTEN

Op vraag van de reizigers biedt de SNCF gratis wifi aan boord waardoor het reizen een stuk aangenamer wordt. Er is reeds op een aantal bestemmingen in Frankrijk een wifiverbinding maar binnenkort zal het aanbod uitgebreid worden.

Om de reiservaring te verbeteren en zo vlot mogelijk te kunnen vertrekken heeft de SNCF digitale poortjes geplaatst. Passagiers moeten hun tickets valideren voor ze naar het platform gaan. Dankzij deze eenvoudigere en vlotte manier om tickets te controleren, hebben de treinbegeleiders tijdens de reis meer tijd voor de reizigers en kunnen ze hen nog beter van dienst zijn. Meer en meer treinstations zullen tegen het einde van 2018 uitgerust worden met het systeem.

EUROPESE VERVOERDERS LUISTEREN NAAR HUN REIZIGERS

Of het nu gaat over de prijs, flexibiliteit of diensten aan boord, vervoerders streven er steeds naar
om zich aan te passen en hun passagiers de best mogelijke reiservaring aan te bieden. Thalys en TGV Lyria (hogesnelheidstreinen tussen Frankrijk en Zwitserland) bieden nog een extra service. Zakenreizigers kunnen nu genieten van het comfort van eerste klasse (grotere zitplaatsen, rustigere omgeving) zonder de extra kosten van de premium diensten te betalen.

Eurostar heeft ook naar de feedback van zijn klanten geluisterd en heeft een meer geschikt getrouwheidsprogramma gelanceerd: ‘Club Eurostar’ met beloningen en extra‘s voor regelmatige reizigers. Verder biedt Eurostar ook een nieuwe directe verbinding tussen Londen en Amsterdam aan met twee treinen per dag. Het is nu eenvoudiger om de twee steden via hogesnelheidstreinen met elkaar te verbinden.

VOORDELEN VAN REIZEN MET DE TREIN

  • Snel en eenvoudig
  • Flexibel en frequent
  • Milieuvriendelijk
  • Geen bagagebeperkingen
  • Comfortabel tot rust komen

Neem contact op met een medewerker van ons ATPI-verkoopteam als u vragen hebt of meer informatie wenst.