Vier de successen van TeamNL mee tijdens de ISU WK Allround!

Geschreven door op

TeamNL is thuis!

De atleten, coaches en staff van TeamNL zijn warm onthaald in het Olympisch Stadion van Amsterdam. Duizenden supporters, familie en vrienden waren naar De Coolste Baan van Nederland gekomen om de sporters toe te juichen. Over ruim een week staat op dezelfde locatie de ISU WK Allround schaatsen op het programma. Van 9 tot en met 11 maart is het wereldkampioenschap allround het spectaculaire slotstuk van De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion van Amsterdam!

Tijdens dit bijzondere allround toernooi jagen Sven Kramer en Ireen Wüst op hun respectievelijk 10e en 7e wereldtitel allround. Zij worden op de voet gevolgd door o.a. Antoinette de Jong, Annouk van der Weijden, Patrick Roest, Marcel Bosker en de buitenlandse allrounders. Na de prestaties van de afgelopen dagen in Pyeongchang zullen de Nederlanders tijdens de ISU WK een kroon op het succesvolle schaatsseizoen willen zetten in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Voor de ISU WK Allround zijn er nog kaarten en VIP- arrangementen beschikbaar op vrijdagavond 9 maart en op zondag 11 maart.

Op vrijdagavond 9 maart start de ISU WK Allround met het toernooi voor de vrouwen én brengen we op De Coolste Baan van Nederland een eerbetoon aan alle Nederlandse medaillewinnaars. Op zondagmiddag 11 maart zal de apotheose van het mannentoernooi plaatsvinden.

Wil je de ISU WK Allround bezoeken met (zakelijke) relaties? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden via clientservices.netherlands@atpi.com