Extra olympische entreekaarten in de webshop

Olympische entreekaarten

Goed nieuws! ATPI Sports Events heeft extra olympische entreekaarten weten te bemachtigen voor de Olympische Spelen. Het gaat o.a. om schaatskaarten voor de 5 en 10 km heren, 1.500 m dames en heren en 3.000 m dames. Ook hebben we entreebewijzen voor wedstrijden die voor een ongekende olympische beleving zorgen. Denk bijvoorbeeld aan ijshockey, snowboarden, freestyle skiën en alpineskiën. Alle extra kaarten zijn 1 december a.s. vanaf 10.00 uur beschikbaar in onze webshop.

Wil je naar de Olympische Spelen? Of ga je al en wil je extra sporten zien? Bekijk dan ons aanbod in de webshop. Hier kun je zien welke entreekaarten nog beschikbaar zijn. Heb je een keuze gemaakt, dan kun je de kaarten direct bestellen en betalen met creditcard (Visa en Mastercard) of via iDeal.

Complete arrangementen

Naast losse entreekaarten bieden wij ook complete arrangementen aan op onze website. De pakketten zijn zo samengesteld, dat je zelf niets meer hoeft te regelen. Vervoer, overnachtingen en gegarandeerde entreebewijzen voor olympische wedstrijden; voor alles is gezorgd. Heeft dit meer je interesse, kijk dan op onze website voor meer informatie.