Flitsnieuws over de Olympische Spelen

Nu het aftellen écht is begonnen, draaien de pr-machines wereldwijd op volle toeren. Dagelijks ontvangt de redactie uiteenlopende olympische updates. Hieronder een kleine flitsnieuws over de Olympische Spelen.

Pssst…

Het Holland Heineken House staat in Gangneung waar vrijwel al onze accommodaties zich bevinden. We verwachten je in de volgende nieuwsbrief meer over de exacte locatie te kunnen vertellen.

Let Everyone Shine

Het officiële olympische lied is geboren. De Koreaanse R&B diva Insooni vertolkte het nummer “Let Everyone Shine” tijdens een officieel event dat kortgeleden plaatsvond exact 200 dagen voor de openingsceremonie. Het nummer symboliseert de Olympische vlam, die vonken geeft voor ieders dromen, passie en nieuwe ambities.

Heineken’s Next Tap Models gezocht

Geen Holland Heineken House zonder vrijwilligers. Sinds de allereerste editie zijn zij van enorme waarde voor het succes van het HHH. Zij weten als geen ander de bezoekers een onvergetelijke Oranje-ervaring te bezorgen. In totaal wordt er gezocht naar 70 vrijwilligers in verschillende rollen, zoals cateringmedewerkers en een social media manager. Wie kan en is gemotiveerd? Aanmelden kan nog tot 31 augustus 2017. Meld je hier aan!