Wat is er te doen in Zuid-Korea? Tips van onze experts

Op dit moment zijn de projectmanagers van ATPI Sports Events druk met de voorbereidingen rondom de aankomende Olympische Spelen. Ze maakte tijd voor een kort gesprekje om de leukste highlights & hotspots in Gangneung, the Mountain Cluster en natuurlijk wereldstad Seoul met ons te delen.

Sander tipt: koffieproeven in Gangneung

Trek in een goede bak koffie? In het koffiemuseum kun je terecht voor goede koffie. Daarnaast leer je meer over de geschiedenis van koffie en op welke wijze het wordt gemaakt. Ook kan je meedoen met de ‘roasting experience’. Je ziet hoe de koffiebonen geroosterd en verwerkt worden. Na afloop krijg je de vers geroosterde bonen mee.

Ellen tipt: lekker cruisen tijdens een Han River Ferry Cruise in Seoul

De beste manier om de omgeving te ontdekken is via een cruise. Deze tocht brengt je van de natuur en schitterende landschappen rondom Hangang River, naar de omliggende eilanden, maar ook dwars door Seoul met zijn torenhoge gebouwen en toeristische trekpleisters.

Sander tipt: Jeongseon Skywalk

Letterlijk door de wolken wandelen. Hoe cool is dat?! Maak het mee tijdens deze unieke wandeling in het ‘Mountain Cluster’ door de majestueuze gebergtes.

Ellen tipt: Woljeongsa Temple

Deze Boeddhistische tempel stamt uit het jaar 500 en is tevens een museum (Seongbo Museum) voor Boeddhistische kunstobjecten en relikwieën. Een absolute aanrader: magisch!