Nieuwe accommodatie Paralympische Spelen

Geschreven door op

Wil jij onze paralympische atleten aanmoedigen in PyeongChang? Van 9 t/m 18 maart 2018 vinden de Paralympische Winterspelen plaats in PyeongChang. Bijna 670 atleten strijden dan om 80 medailles, verspreid over 6 sporten. In samenwerking met NOC*NSF heeft ATPI Sports Events een splinternieuwe accomodatie kunnen vastleggen; appartementencomplex SkyTerra. Ideaal gelegen en van alle gemakken voorzien.

Het SkyTerra appartementencomplex is recent opgeleverd en gelegen in het berggebied van PyeongChang. Deze accommodatie is ideaal voor gasten die geïnteresseerd zijn in de Paralympische sneeuwsporten. Het Paralympisch stadion, Medals Plaza en Jeongseon Alpine center zijn zeer goed bereikbaar.

De appartementen zijn ingericht met een comfortabel Queensize bed, kleine keuken (inclusief magnetron en koelkast), keukentafel, stoelen en een wasmachine. De ruime badkamer is voorzien van moderne voorzieningen. Gratis WiFi en een wekelijkse schoonmaakservice is inbegrepen in de prijs. Gasten kunnen ook gebruik maken van de sportschool die aanwezig is in het appartementencomplex. Dichtbij het complex is een kleine supermarkt en een restaurant dat ontbijt serveert.

Er zijn meerdere type appartementen waaruit gekozen kan worden. Er is keuze uit een studio met één slaapkamer en badkamer, een appartement met twee slaapkamers en twee badkamers of een appartement met drie slaapkamers en twee badkamers.

Locatie

De kustplaats Gangeung, waar de ijssporten plaatsvinden tijdens de Paralympische Spelen, is ongeveer 40 kilometer vanaf het complex. Het openbaar vervoer staat in verbinding met verschillende transporthubs waarvandaan gratis bussen vertrekken naar alle paralympische locaties in zowel Pyeongchang als Gangneung.

Afstanden

Paralympisch stadion & Medals Plaza: 8 km
Jeongseon Alpine Center: 30 km
Gangneung Paralympisch Park: 42 km

Laat je paralympische reis door ons samenstellen. Entreekaarten kunnen ook bij ons worden aangevraagd. Klik hier voor meer informatie.