Tips 5x Slimmer zakenreizen | Tips van de experts

Tips zakenreis: Hoe zorg je ervoor dat je efficiënt maar ook comfortabel kunt reizen? 

Gelijk naar downloaden whitepaper

Wie wel eens een zakenreis heeft georganiseerd, weet het maar al te goed: er komt een hoop bij kijken. En zakenreizigers zijn best veeleisend. Een fijne, slimme en efficiënte reis, goed hotel, prettige huurauto, maar vooral: geen gedoe. Ze willen comfortabel en snel naar hun bestemming en eenmaal daar goed ontvangen worden. Fijn reizen, zonder fratsen.

In deze whitepaper krijg je tips & antwoorden op de volgende vragen:

 • Gaan veiligheid en kostenbewustzijn samen?
  Altijd weten waar je reizigers zijn en contact met hen kunnen opnemen als dat nodig is, dat vindt Zainab Faiq - Procurement Contract Administrator bij PON, belangrijk. Ze beheert de inkoopcontracten op het gebied van zakenreizen en weet daardoor precies waar travel managers op moeten letten bij het boeken van een zakelijke reis.
 • Hoe navigeer je snel over de luchthaven?
  Tips om snel en relaxed bij je vliegtuig te komen. Schiphol wordt steeds drukker. Niet alleen in de drukke zomermaanden, maar ook op gewone werkdagen. Hoe navigeer je nu zo ontspannen mogelijk over een luchthaven, zonder waardevolle tijd te verliezen? Luchtvaartexpert Klaas-Jan van Woerkom geeft slimme tips.
 • Waar moet je op letten bij het boeken van een goed hotel voor een zakenreis?
  Een geschikt hotel voor een zakenreis is meer dan alleen een goede kamerprijs. Dat stelt Bernard Lensink, General Manager van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Bernard geeft tips waar je zowel als travel manager als reiziger voordeel van hebt.
 • Hoe zit je in no-time in je huurauto?
  Lange wachtrijen voor de balie, ingewikkelde huurcontracten, daar zit niemand op te wachten. Met de tips van Debbie Hendriks, Global Sales en Accountmanager voor Hertz, rijd je snel en moeiteloos weg in je huurauto.
 • Hoe reis je het meest efficiënt?
  Arjan van der Leeden, Commercieel Manager bij ATPI Belgium en Global Accountmanager voor ATPI Group, reist bijna maandelijks voor zijn werk naar bestemmingen buiten België en Nederland. Als geen ander weet hij waar zakenreizigers behoefte aan hebben en hoe ze snel en efficiënt kunnen reizen.

Download de whitepaper:

Klik na downloaden op de link

We hebben nog meer interessante & leuke artikelen. Bekijk ook zeker onze aanbieding!