Geld besparen op zakenreizen met TAP Corporate

TAP Air Portugal is opgericht op 14 maart 1945 als ”Air Transport Section”.

De luchthaven van Lissabon is vernoemd naar de toenmalige directeur en oprichter van TAP, Humberto Delgado. De eerste vlucht vond plaats op 19 september 1946. Deze was van Lissabon naar Madrid. Met de lancering van drie nieuwe routes in april 2019, Tel Aviv, Dublin en Basel, biedt TAP vluchten aan naar 88 steden in 36 landen.

Vanaf Amsterdam vliegt TAP 3x dagelijks naar Lissabon en 1x per dag naar Porto.

Vanaf Lissabon biedt TAP goede doorverbindingen naar de portugese bestemmingen zoals Faro, Funchal, Ponta Delgada tevens ook naar 10 bestemmingen in Brazilie – 42 steden samen met codeshare partner Azul, Noord-Amerika – 31 steden samen codeshare partner JetBlue, Afrika en Canada.

Begin 2016 heeft TAP de basis gelegd voor een nieuw tijdperk van investering en renovatie. Een moderne luchtvaartmaatschappij in lijn met de tevredenheid van de passagiers. Het interieur van onze A319, A320, A321 en A330-vloot hebben wij volledig vernieuwd zodat onze passagiers nu van meer ruimte en comfort kunnen genieten in alle klassen.

TAP zal de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld zijn die met de nieuwe A330-900neo gaat vliegen. Deze is uitgerust met de AirSpace by Airbus interieur, waarvan het innovatieve ontwerp ervoor zorgt dat zowel passagiers als bemanning van een nieuwe vliegervaring kunnen genieten.

De A330neo is krachtiger, zuiniger, aangenamer en biedt meer ruimte en comfort aan. In totaal zijn er 25 toestellen besteld – A330neo voor longhaul vluchten en A320 / 321neo voor shorthaul vluchten. Inmiddels zijn er 2 A321neo en 1 A320neo al in gebruik genomen.

TAP Corporate

Een programma gericht op bedrijven die geld willen besparen op hun zakenreizen. Uw bedrijf verdient elke keer dat uw medewerkers vliegen saldo.

Het verdiende saldo kan worden gebruikt om kortingen op TAP vluchten om services of producten te krijgen, waardoor de kosten van zakenreizen kunnen worden verlaagd. Toegang tot lounges, Fast Track, extra bagage, stoelreservering en extra voorzieningen die uw reis eenvoudiger en comfortabeler maken. Dit alles via het geaccumuleerde saldo van uw account.

TAP Victoria programma

Verdien mijlen door te vliegen met TAP, de Star Alliance partners, GOL, Emirates en meerdere airline partners. Maar ook via hotelboekingen, autohuur en zelfs winkelen. Word lid van de Victoria familie en begin onmiddellijk met het verdienen van mijlen.

Wissel uw mijlen in voor reis- en droomervaringen. Uw mijlen zijn gemakkelijk uit te geven. Boek reizen, upgrades of geniet van vele andere diensten van TAP of onze partners.

Portugal Stopover

Een unieke kans om twee plaatsen te bezoeken voor de prijs van één.

Verblijf maximaal 5 dagen in Lissabon of Porto (zonder extra kosten) voordat u uw reis voortzet naar één van onze 155 bestemmingen. Met de Portugal Stopover kunt u profiteren van speciale aanbiedingen en ervaringen, evenals exclusieve kortingen bij het boeken van een hotel.