Amerikaanse paspoort- en grenscontrole tijdens de overstap in Dublin

AER LINGUS – Connecting Europe & North America

mei 2018

Vlieg met Aer Lingus via Dublin naar Noord Amerika

Aer Lingus vliegt tot 4 keer per dag tussen Amsterdam en Dublin en vanaf Dublin naar 12 bestemmingen in de VS: New York (JFK & EWR), Boston, Washington, Hartford, Philadelphia, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Orlando, Miami, Seattle en Toronto in Canada.

Snel en comfortabel overstappen via Dublin.

Vanwege de geografische ligging is Dublin een ideale luchthaven om over te stappen naar Noord- Amerika. Aer Lingus opereert vanaf Terminal 2 (T2) en als transferpassagier stap je naadloos over in hetzelfde terminalgebouw. Uiteraard wordt de bagage doorgelabeld naar de eindbestemming.

Amerikaanse paspoort- en grenscontrole tijdens de overstap in Dublin.

Het grootste voordeel voor reizigers is dat de Amerikaanse paspoort- en grenscontrole plaatsvindt tijdens de overstap in Dublin. Passagiers kunnen door deze unieke ‘US pre-clearance’ faciliteiten op Dublin airport bij aankomst in de VS de lange wachtrijen voor de paspoortcontrole omzeilen en meteen doorlopen naar de bagagehal. Dublin Airport is overigens de enige luchthaven in Europa die deze ‘US pre-clearence’ faciliteiten biedt.

Service aan boord van de transatlantische vluchten

Economy class service biedt gratis maaltijden, softdrinks en een individueel inflight entertainment systeem met een ruime keuze aan films, TV series, games en muziek video’s. Elke stoel is voorzien van een stopcontact en Wi-Fi is tegen betaling beschikbaar. Economy passagiers mogen 23 kilo ruimbagage meenemen, die doorgestuurd wordt naar de eindbestemming.

Aer Lingus passagiers in de Business class hebben de beschikking over een fully lie-flat stoel (2 meter lang en 57 centimeter breed) voor een comfortabele nachtrust. Verder heeft de stoel veel handige opbergruimtes, is voorzien van een stopcontact en hebben de meeste direct toegang tot het gangpad. Daarnaast biedt Aer Lingus Business class passagiers een exclusieve catering, uitbreid aanbod aan in-flight entertainment, gratis Wi-Fi en uiteraard toegang tot de airport lounges.