Apollo hotel Vinkeveen-Amsterdam

Apollo Hotel Vinkeveen- Amsterdam is het jongste hotel van Apollo Hotels en is dé combinatie van groen en stad met uitzicht met uitzicht op de Vinkeveense plassen.   Toch bereik je Amsterdam in 12 autominuten.

BUSINESS MEETS PLEASURE
Je zoekt een bijzondere locatie voor jouw evenement?
Event Centre Vinkeveen overtreft met lef en creativiteit. Je vindt dit gloednieuwe Event Centre van 1.200m2 direct naast het hotel, met een eigen entree en ontvangstruimte. Alles is mogelijk. Van een zakelijke bijeenkomst, een sfeervol galadiner tot een spetterende feestavond. Op de begane grond is er een ballroom van circa 400 m2 met een atrium van 10 meter hoogte die ruimte biedt voor feesten en partijen tot 450 personen. Door de flexibele wanden kan de ballroom eenvoudig in 3 gedeeld worden. In een intieme setting vergaderen? De eerste verdieping heeft 9 zalen van 25 tot 50 m2. In alle zalen zorgen de grote ramen voor een stroom aan daglicht waarmee he uitzicht op de Vinkeveense plassen maximaal wordt benut.

SLAPEN AAN DE VINKEVEENSE PLASSEN
Bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam word je wakker aan de Vinkeveense Plassen.
Na een comfortabele nacht in een XL Apollo bed start je de dag met energie. Vanuit je kamer kijk je uit over de Vinkeveense Plassen dankzij de grote ramen met veel daglicht.
Nog even hardlopen in de natuur? Of kies je voor een uitgebreid ontbijt in koffiebar Vink? Met de supersnelle Wifi is het écht relaxen.

THE HARBOUR CLUB VINKEVEEN
The Harbour Club staat bekend om de verse sushi en gerechten van de grill. Neem plaats in het restaurant, of op het terras aan het water. In de haven meer je aan bij
één van de 29 ligplaatsen. Met uitzicht over de Vinkeveense Plassen geniet je van klassieke gerechten, met een eigenwijze draai waar je nooit genoeg van krijgt.
De chef’s gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten en hebben een grote liefde voor eten. Dat proef je, in elk gerecht en elke hap.

MAKKELIJK BEREIKBAAR!
Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam is te vinden op een unieke locatie met uitzicht op de Vinkeveense Plassen. Het is dé combinatie van groen en stad. Ons hotel heeft 4
oplaadpunten voor elektrische auto’s en 170 parkeerplaatsen. Via de A2 bereik je de hoofdstad in 12 minuten. Op weg naar Schiphol? In 15 minuten sta je op de luchthaven.

WE BREAK THE RULES FOR YOU
Apollo Hotels staat garant voor de mooiste momenten in de mooiste steden van Nederland. Wij weten zeker dat je overal een onvergetelijk verblijf hebt of je met concentratie
vergadert of pas laat aankomt in het hotel. Wij doen er alles aan om je nog eens terug te laten komen. Apollo Hotels, YOU’LL BE BACK.