ATPI Travel Lab – Zakenreizen nu en in de toekomst

Geschreven door op

Het ATPI Travel Lab is een terugkerend rondetafel evenement dat wij organiseren om, los van de dagelijkse contacten, eens wat dieper op zaken in te gaan met klanten. Elkaar beter leren kennen en zo samenwerken aan een betere, efficiëntere of gewoon leukere zakenreistoekomst.

5 Stellingen

Tijdens onze laatste editie van het ATPI Travel Lab legden we onze klanten een 5 tal stellingen voor over zakenreizen nu en in de toekomst. Benieuwd naar de stellingen en de meningen van onze klanten? Lees er hier over in ons artikel.

Weten hoe uw bedrijf ervoor staat op het gebied van zakenreismanagement in verhouding tot overige Nederlandse organisaties?

Met de Nationale Travel Management Barometer 2018 onderzoekt ATPI in samenwerking met de Nederlandse Associatie voor Travel Management (NATM) waar bedrijven en instellingen staan als het gaat om het effectief organiseren van hun zakelijke reizen. Deelnemers krijgen een unieke gelegenheid hun eigen travel management activiteiten te vergelijken met andere bedrijven en te kijken waar kansen liggen voor verbetering.

Mee doen? Vul dan hier zelf de vragenlijst in. Medio oktober 2018 brengen we het eindrapport uit.

Het onderzoek is een ATPI-initiatief en wordt uitgevoerd in samenwerking met NATM. Vragen of opmerkingen over het onderzoek kunnen worden gericht aan dominique.dewilde@atpi.com.

De Nationale Travel Management Barometer 2018 - ATPI Corporate Travel