Cathay Pacific: Aziatische gastvrijheid in de lucht

Aziatische gastvrijheid

Cathay Pacific staat bekend om haar persoonlijke Aziatische service en kwaliteit op topniveau. Het is niet voor niets dat Cathay Pacific als één van de weinige luchtvaartmaatschappijen kan zeggen dat zij de vijfsterren classificatie van Skytrax draagt. Cathay Pacific heeft van één van de jongste en modernste vloten ter wereld en biedt premium service en kwaliteit aan boord. Daarmee voldoet zij wereldwijd aan de wensen en behoeften van haar passagiers.

40 KG bagage in Business Class

Als Business Class passagier kunt u gebruik maken van priority check-in en priority boarding. Cathay Pacific heeft haar bagagebeleid aangepast sinds september 2016 wat u als Business Class passagier de mogelijkheid geeft om tot 40kg aan check-in bagage mee te nemen. Aan boord geniet u van onze bekende persoonlijke service. Wij ontvangen u met een welkomstdrankje, een warme handdoek, grotere kussens en een milieuvriendelijke amenity kit. Verder kunt u aan boord kiezen uit heerlijke diners, exclusieve wijnen, warme soepen en diverse hapjes.

Uitrusten tijdens de vlucht

U geniet van een comfortabele stoel aan het gangpad en extra ruimte voor uw spullen, zoals uw laptop en papieren. Om uitgerust op uw plaats van bestemming aan te komen is een goede nachtrust nodig. Met één-druk op-de-knop verandert uw stoel in een perfect vlak bed van 2.08m. U bent dus gegarandeerd van een heerlijke nachtrust.

Vertrek vanuit Düsseldorf

Cathay Pacific vliegt sinds 1 september 2016 haar vierwekelijkse route van Düsseldorf naar Hongkong met een Airbus A350-900. Düsseldorf – Hongkong is de eerste Europese route waarop de nieuwe A350 is ingezet. Aan boord van de A350 kunt u toegang tot ons inflight WiFi-netwerk krijgen, in verschillende pakketopties, zodat u ook tijdens de vlucht in contact kan blijven met vrienden en familie.

Een wereld van entertainment

U kunt aan boord genieten van volop entertainment met het bekroonde StudioCX entertainmentsysteem, een stopcontact en USB-aansluiting voor uw telefoon, tablet of laptop. Met de multipoort aansluiting kunt u eenvoudig uw eigen audio en video bestanden naar uw tv streamen vanaf uw eigen device. Een USB-poort in uw stoel zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon en laptop tijdens de vlucht blijven werken en volledig opgeladen zijn wanneer u landt.

Over Cathay Pacific

Cathay Pacific Airways vliegt dagelijks non-stop vanuit Amsterdam met een Boeing 777-300ER naar Hongkong en van daaruit verder naar bijna 200 bestemmingen in Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika . De dagelijkse vluchten naar Hongkong biedt reizigers de uitgelezen kans om deze metropool te verkennen en de reis te combineren met een andere mooie bestemming.