Connecting Europe & North America

Vlieg met Aer Lingus via Dublin naar Noord-Amerika

Aer Lingus vliegt tot 4 keer per dag tussen Amsterdam en Dublin en daarnaast zijn er elke dag tot 2 vluchten naar Cork.

Aer Lingus voert vanaf Dublin directe vluchten uit naar 9 bestemmingen in de VS: New York (JFK & EWR), Boston, Washington, Hartford, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Orlando en Toronto in Canada. In september wordt het aanbod uitgebreid met een Miami vlucht op woensdag, vrijdag en zondag.

Snel en comfortabel overstappen via Dublin.

Door de geografische ligging is Dublin een ideale luchthaven om over te stappen naar Noord- Amerika.

Aer Lingus opereert vanaf Terminal 2 (T2). Terminal 2 is een ‘state of the art’ terminal van waar men naadloos kan overstappen naar de transatlantische vluchten. Terminal 2 is compact, met alles op loopafstand. Er is gratis wifi en er is keur aan retaurants, gezellige bars en shops.

Maar het grootste voordeel voor reizigers is dat de Amerikaanse paspoort- en grenscontrole plaatsvindt in Dublin. Dit bespaart enorm veel tijd bij aankomst in de VS. Dublin Airport is overigens de enige luchthaven in Europa die deze ‘US pre-clearence’ faciliteiten biedt.

Service aan boord transatlantische vluchten

Economy class service biedt gratis maaltijden, softdrinks en een individueel inflight entertainment systeem met een ruime keuze aan films, TV series, games en muziek video’s. Elke stoel is voorzien van een stopcontact en wifi is tegen betaling beschikbaar. Economy passagiers mogen 23 kilo ruimbagage meenemen, die ingecheckt wordt tot de eindbestemming.

Aer Lingus heeft haar Business cabin recentelijk geheel vernieuwd en business class passagiers hebben nu de beschikking over een full-flat stoel (2 meter lang en 57 centimeter breed) voor een comfortabele nachtrust. Verder heeft de stoel veel handige opbergruimtes, is voorzien van een stopcontact en hebben de meeste direct toegang tot het gangpad. Daarnaast biedt Aer Lingus een exclusieve catering en is er een uitbreid aanbod aan in-flight entertainment en gratis wifi.

AERCLUB

Aerclub is het nieuwe loyaliteitsprogramme van Aer Lingus. Met Aerclub ontvang je Tier Credits elke keer wanneer je met Aer lingus vliegt. Met Tier Credits kun je toegang krijgen tot priority check-in, priority boarding, fast track, lounge access en nog veel meer. Verder spaar je met dit programma tevens voor Avios punten. Deze punten kun je inwisselen voor vluchten met Aer lingus en partner airlines.