Ervaar Emirates

Emirates is een van de meest prominente en snelst groeiende vliegtuigmaatschappijen ter wereld. De ultramoderne vloot brengt u naar meer dan honderd ruim 150 bestemmingen op zes continenten.

Uw eigen privéchauffeur

First Class of Business Class vliegen begint al bij uw voordeur, kantoor of hotel. Wanneer u met Emirates vliegt, wordt u naar en van het vliegveld gereden door een van onze privéchauffeurs. Zo ervaart u de Emirates-luxe van deur tot deur. De Chauffeur Drive-service staat in meer dan 70 steden wereldwijd tot uw beschikking.

Ontdek First Class

Onze First Class is een bijzonder luxe omgeving, met op een select aantal vluchten Private Suites. Deze bieden een persoonlijke oase van rust, comfort en complete privacy. De Private Suites zijn voorzien van een persoonlijke minibar, massagestoelen, lie-flatbedden en een werkplek met flatscreen-tv.

Ontspan in Business Class

Stijlvol en innovatief: alles in de Business Class is ontworpen om u uitgerust op uw eindbestemming aan te laten komen. In de met internet uitgeruste lounges houdt u contact met thuis of kunt u ongestoord werken. Maar ook aan boord werkt u comfortabel verder. Vanuit uw stoel heeft u de beschikking over een oplader voor uw laptop en kunt u sms’en, telefoneren en e-mailen.

Emirates Business Rewards

Emirates Business Rewards, het spaarprogramma voor midden – en kleinbedrijf (SME) heeft sinds 28 augustus 2016 een aantal positieve veranderingen ondergaan. Business Rewards laat bedrijven profiteren van reizen die hun werknemers en gasten maken; met elke vlucht verdient het bedrijf Business Rewards punten, terwijl de individuele reiziger Skywards Miles kan blijven sparen.
De voordelen van Emirates Business Rewards zijn;
• Voor iedere uitgegeven dollar wordt 1 punt gespaard.
• Sparen is van toepassing op alle published tarieven, ook promotionele tarieven.
• Ongelimiteerd aantal werknemers op een account.
• Zowel voor MKB bedrijven als grotere (MNC) accounts.
• Punten worden gespaard op het gehele tarief, inclusief de YQ tax.
• Punten zijn 2 jaar geldig.
• Het inwisselen van punten voor tickets of upgrades kan op iedere beschikbare, commerciele boekingsklasse, zelfs kort voor      vertrek.