Geniet van een hogere reisklasse met Upgrade-bod

Geniet van een hogere reisklasse met Upgrade-bod

Sinds half juli is het mogelijk om bij Cathay Pacific te genieten van een hogere reisklasse met het Upgrade-bod. Met deze nieuwe functie kunnen in aanmerking komende vluchtboekingen in Economy en Premium Economy Class met Cathay Pacific en Cathay Dragon worden opgewaardeerd naar een hogere reisklasse. U kunt daarmee genieten van meer ruimte, meer menukeuzes, meer service en meer voordelen voor een echt superieure reiservaring.

Premium Economy

Met in aanmerking komende Economy Class boekingen kan er via Upgrade-bod geboden worden op een Premium Economy Class stoel. In onze extra brede stoelen in Premium Economy, ondergebracht in een afzonderlijke rustige cabinesectie, kunt u nog verder achterover leunen en genieten van een speciaal ontworpen voetensteun. Geniet van dat beetje extra tijdens uw reis met een welkomstdrankje bij aankomst, een warme handdoek, een amenity kit en een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking. Reis efficiënter met behulp van speciale Premium Economy incheckbalies op bepaalde luchthavens en geniet van voorrang bij het instappen.

Business Class

Met in aanmerking komende Premium Economy Class boekingen kan er via Upgrade-bod geboden worden op een Business Class stoel. Onze award-winnende stoelen in Business Class kunnen zowel voor zitten of slapen worden versteld en zelfs worden omgevormd tot een comfortabel volledig plat bed. Ook heeft u toegang tot onze beste lounges over de hele wereld, waaronder onze beroemde lounges in Hongkong. Ons menu in Business Class biedt lokale, duurzame seizoensingrediënten, maar ook lichtere en gezonde dineeropties.

INF_JCL_C060Y15_051120 2INF_PEY_C182Y15_051120 2

Over Cathay Pacific

Cathay Pacific heeft van één van de jongste en modernste vloten ter wereld en biedt premium service en kwaliteit aan boord. Daarmee voldoet zij wereldwijd aan de wensen en behoeften van haar passagiers. Vanuit Amsterdam wordt er dagelijks non-stop met een Boeing 777-300ER gevlogen naar de thuishaven in Hongkong en vandaaruit naar bijna 200 bestemmingen wereldwijd. De dagelijkse vluchten naar de hub van Cathay Pacific, Hongkong, bieden u de perfecte aansluiting vanuit Amsterdam voor al uw zakelijke reizen.