Zakelijk vervoer naar India groeit met de dag

India als zakelijke markt bestemming groeit met de dag. Het is een van de snelst groeiende economieën in de wereld en heeft de derde grootste luchtvaartmarkt wereldwijd, naast die van de VS en China.

Vanaf 29 oktober, zal Jet Airways het netwerk uitbreiden met vluchten vanaf Amsterdam, Paris-CDG en London Heathrow naar India.

  • Nieuw: dagelijkse non-stop vlucht vanuit Amsterdam naar Bengalûru
  • Nieuw: 5 x per week non-stop vluchten van Parijs (CDG) naar Chennai
  • Nieuw: derde dagelijkse non-stop vlucht van Londen Heathrow naar Mumbai

Door onze nauwe samenwerking met onze codeshare partners KLM, Delta Airlines en Air France is het mogelijk dat Jet Airways een groot aanbod aan verbindingen vanuit verschillende bestemmingen in Europa, het Verenigde Koninkrijk en de V.S. naar 44 verschillende steden in India en doorverbindingen naar de rest van Azië (Singapore, Hong Kong, Bangkok, Dhaka, Colombo, Kathmandu) kan aanbieden aan hun passagiers. Jet Privilege en Flyingblue frequent flyer programma deelnemers kunnen punten op beide sparen en/of uitgeven.

Jet Airways is een vooraanstaande internationale luchtvaartmaatschappij uit India. Met een moderne vloot van 112 vliegtuigen vliegt Jet Airways naar 65 bestemmingen, in India en wereldwijd. Naast India vliegt Jet Airways op belangrijke internationale bestemmingen in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. De vloot van de Indiase luchtvaartmaatschappij bestaat uit Boeing 777-300 ER’s, Airbus 330-200/300’s, Next Generation Boeing 737’s en ATR 72-500/600’s. Met een gemiddelde leeftijd van 7.33 jaar is dit de jongste vloot van de regio.

Jet Airways behoort samen met airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Etihad Airways, Etihad Regional (uitgevoerd door Darwin Airline) en NIKI tot de Etihad Airways Partners.