KLM economy class stoelreserveringen betaalde optie

Geschreven door op

KLM introduceert met ingang van heden een wijziging in het model voor stoelreserveringen. KLM economy class stoelreserveringen worden hiermee een betaalde optie.

Voorheen kregen passagiers die vroeg een Intercontinentaal ticket boekten, de kans om direct een stoelreservering te maken. Met het nieuwe model kunnen alleen frequent flyers met een hogere status, passagiers met een Full Flex Economy ticket en passagiers die reizen voor een bedrijf dat gebruik maakt van een zakelijk contract met KLM (Bluebiz valt hierbuiten), nog steeds kosteloos op ieder gewenst moment een standaard stoel reserveren. De overige stoelen worden ook voor deze reizigers een betaalde optie. Het model is uitgebreid naar alle Intercontinentale vluchten en vluchten binnen Europa, uitgevoerd door KLM.

KLM selecteert zelf stoelen voor reizigers met kinderen en passagiers met een mobiliteitsbeperking. Voor de overige passagiers die voorafgaand aan het inchecken een stoelreservering willen maken, wordt het een betaalde optie. Tijdens de check-in periode blijft het maken van een stoelreservering voor alle passagiers kosteloos.

Het gratis boeken van een stoelnummer blijft voor iedereen mogelijk tijdens de check-in, 24 uur voor vertrek.

Meer weten? Uw ATPI Travel Consultant of -Accountmanager vertelt u graag meer over deze wijziging.