De Nationale Travel Management Barometer 2018

Geschreven door op

Zakenreizen als kostenpost of business driver? Waar liggen pijnpunten en kansen en wat verwacht je voor de toekomst? Doe mee aan onze studie en ontdek hoe jullie travel management ervoor staat in verhouding tot de rest van Nederland!

Met de Nationale Travel Management Barometer 2018 onderzoekt ATPI in samenwerking met de Nederlandse Associatie voor Travel Management (NATM) waar bedrijven en instellingen staan als het gaat om het effectief organiseren van hun zakelijke reizen. Deelnemers krijgen een unieke gelegenheid hun eigen travel management activiteiten te vergelijken met andere bedrijven en te kijken waar kansen liggen voor verbetering.

Vragen die beantwoord worden, zijn onder andere:

  • Wat is de huidige status van travel management bij Nederlandse organisaties?
  • Hoe volwassen is het reisbeleid in uw organisatie?
  • Waar liggen de kansen voor verbetering in 2019?

Klik hier om mee te doen.

Als deelnemer ontvang je direct na afloop je uitkomsten, afgezet tegen de antwoorden van andere deelnemers. Tevens ontvang je het totale benchmarkrapport (let op: dit rapport is gebaseerd op de gegevens die zijn ingevuld tot en met september 2018).

Het onderzoek is een ATPI-initiatief en wordt uitgevoerd in samenwerking met NATM. Vragen of opmerkingen over het onderzoek kunnen worden gericht aan dominique.dewilde@atpi.com.

Wij wensen je een inspirerende vergelijking!