Ontdek Amerika met United Airlines

Geschreven door op

United Airlines biedt non-stop vluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, New York/Newark Liberty, Houston en Washington, D.C, met doorverbindingen naar meer dan 280 bestemmingen in de VS, Canada, Latijns- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

Samen met United Express, voert United meer dan 4.500 dagelijkse vluchten uit naar ruim 338 luchthavens op vijf continenten. Hiermee is het één van ’s werelds grootste luchtvaartmaatschappijen.

United is een stichtend lid van Star Alliance®. Dit geeft frequente reizigers de mogelijkheid om mijlen te sparen via het MileagePlus® programma van United of via het programma van een Star Alliance partner.

Amerika United Airlines

Vlieg naar Newark Liberty International Airport (EWR) en ervaar de United Experience

Wist u dat de Big Apple sneller te bereiken is vanuit Newark Liberty International Airport? Slechts 30 minuten per trein!

Daarnaast, op Newark, kunnen passagiers van de United Experience genieten en een nieuwe “shopping & dining” ervaring beleven in Terminal C. Zo kan men bijvoorbeeld gebruik maken van één van de 6.000 iPads die in de terminal beschikbaar zijn om eten, drankjes of goederen te bestellen en deze in een restaurant of aan de gate te laten leveren.

 Chicago O’Hare International Airport (ORD)

Dit vliegveld ligt op 27 km. ten noordwesten van Chicago en is United’s grootste hub. Jaarlijks reizen zo’n 16 miljoen passagiers met United via O’Hare. In December 2016 werd de eerste United Polaris Business Class lounge op Chicago O’Hare geopend.

  

United Polaris Business Class biedt flat-bed stoelen op alle United vluchten vanuit Amsterdam

Vlieg in United Polaris Business Class of First Class en geniet van een nieuwe reiservaring gericht op slaapverbetering dankzij speciaal beddengoed ontworpen om de best mogelijke nachtrust in de lucht te bieden. Als United Polaris passagier geniet u in de lucht van een dinerervaring van hoog niveau.

U kan ook voor uw vlucht à la carte dineren in de United Polaris lounge, nu open in Chicago O’Hare. Deze zomer, gaan United Polaris lounges ook open in New York/Newark, Houston en San Francisco (volg hier de Polaris Tracker)

Wi-Fi aan boord

Op bijna alle toestellen heeft United Wi-Fi geïnstalleerd zodat u verbonden kunt blijven om te werken of om naar uw favoriete programma te kijken. De kosten voor United Wi-Fi® varieren afhankelijk van de vlucht. Abonnementen zijn mogelijk en op sommige vluchten kunnen United MileagePlus® leden met hun mijlen betalen.

Download de United app

Maak gebruik van de United app voor Apple®, Android™, Windows® phone and BlackBerry® 10 toestellen om bijvoorbeeld online in te checken vanaf 24 uur voor vertrek. Via de app krijgt u ook toegang tot uw mobiele instapkaart, vlucht en MileagePlus informatie, entertainment menu aan boord en veel meer.