Prioriteitsservice van Avis

Als u zich aanmeldt voor Avis Preferred® –bent u onze prioriteit

Als deelnemer hebt u direct toegang tot de voordelen van onze prioriteitsservice. Dit zijn slechts een aantal van onze voordelen:

-Fast-trackservice bij de balie
-Exclusieve toegang tot onze nieuwste auto’s
-Vooringevuld verhuurpapierwerk
-Auto’s geparkeerd op de beste parkeerplekken.
-Exclusieve prioriteitstelefoonnummer en e-mail van Avis Preferred
-Sleutel en papierwerk liggen op u te wachten in uw huurauto (op geselecteerde locaties)
-Bonus deelnemersvoordelen, waaronder gratis upgrades en gratis autoverhuur

Avis Preferred is beschikbaar op meer dan 3.300 locaties wereldwijd – en het lidmaatschap is volledig gratis.

U kunt snel en gemakkelijk online lid worden – u hoeft alleen uw rijbewijs en betaalkaart bij de hand houden. Zodra de aanmelding is afgerond, ontvangt u direct uw unieke klantennummer via e-mail. We sturen u ook uw Avis Preferred-lidmaatschapskaart per post.

Als u er dan klaar voor bent om een reservering te maken, kunt u eenvoudig uw klantnummer opgeven tijdens het reserveren. En u kunt bij uw eerstvolgende huur genieten van de voordelen van onze prioriteitsservice.

Onze drie loyaliteitsniveaus

Bij Avis Preferred geldt dat des te meer u bij ons huurt – des te meer voordelen u ontvangt. We hebben drie lidmaatschapsniveaus, gebaseerd op uw verhuurgeschiedenis van het afgelopen jaar, waardoor de voordelen in de loop van de tijd beter en groter worden.

Als u lid wordt, begint u als een Avis Preferred-deelnemer en kunt u opklimmen tot onze Avis Preferred Plus (huur 5+ voertuigen en spendeer €1.000) en Avis President’s Club (huur 10+ voertuigen en spendeer €2.000) – waarbij ieder niveau een jaar geldig is.

Een kleine bonus om u op weg te helpen: Huur een voertuig bij ons binnen de eerste twee maanden na het aanmelden voor Avis Preferred en we geven u €100 – punten extra om u op weg te helpen naar uw volgende lidmaatschapsniveau.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ATPI.