Slimme koffers die het reizen makkelijker maken

Geschreven door op
Tags:   | |

Wil jij reizen in stijl met het nieuwste van het nieuwste qua gadgets? Tegenwoordig maken slimme koffers het mogelijk om reizen niet alleen makkelijker, maar ook nog eens leuker te maken voor jou als zakelijke reiziger.

Opladen tijdens het reizen

Nooit meer een lege batterij met de slimme koffer van Raden. Deze koffer bevat een 7800 mAh-accu, waarmee je op de luchthaven je telefoon of tablet kunt opladen. Kosten: vanaf €282,-.

Slimme koffers met GPS-tracker

De Bluesmart koffer laad niet alleen je telefoon op, maar werkt er ook nog eens 100% mee samen. Via een app kan het slot openen en sluiten. De ingebouwde weegschaal geeft aan hoeveel die weegt. Doordat de koffer daarnaast een gps en 3G technologie bevat, weet je ook nog eens altijd waar de koffer zich bevindt. Kwijtraken is geen optie meer. Kosten: €395,-

Bekijk de video over de slimme koffers van Bluesmart.

Volgzame koffer

Vind je het vervelend om altijd maar die koffer achter je aan te slepen? De high-tech koffer Cowarobot volgt jou als reiziger volledig autonoom via haar ingebouwde camera. En de bagageband optillen? Dat moet je nog even zelf doen. Kosten: vanaf 395 dollar.

Zitten op je koffer

Nog een stapje verder gaat Modobag, waarmee je met 13 kilometer per uur op je koffer over de luchthaven scheurt. Kosten: vanaf 995 dollar.

Bekijk de video over de slimme koffers van Modobag.