Met de trein naar Brussel nu nóg interessanter

Geschreven door op

De juiste tijden om te vertrekken en ook op tijd weer terug. Dat is belangrijk voor zakenreizigers. Daarom rijdt de trein naar Brussel vanuit Amsterdam nu nog vaker: maar liefst 14 keer per dag. En is er toch een kleine wachttijd? Dan brengen de vernieuwde NS International Lounges – Regus Express op Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal en Schiphol Airport uitkomst!

Eén extra trein naar Brussel per dag

Sinds de nieuwe dienstregeling van 13 december 2015 rijdt Thalys vaker tussen Amsterdam en Brussel. Van maandag tot en met vrijdag is de frequentie opgevoerd van 13 naar 14 keer per dag. Omdat de trein naar Brussel de hele dag door vertrekt, kunnen reizigers op bijna ieder uur reizen. En dat kan interessant zijn voor zakelijke passagiers.

Naar Brussel of verder Alle 14 hogesnelheidstreinen rijden vanuit Amsterdam via Schiphol en Rotterdam tot Brussel Zuid/Midi. Vanuit Amsterdam betekent dat een reistijd van nog geen 2 uur; 1 uur en 50 minuten om precies te zijn. Is Brussel niet de eindbestemming? Dan is het gewoon een kwestie van blijven zitten, want 2 Thalys-treinen rijden door naar Lille en 9 naar Parijs.

Werkplek op het station Met zoveel Thalys-verbindingen tussen Nederland en België, hoeven zakenreizigers niet lang op het station te wachten. Maar soms is er juist onderweg behoefte aan een comfortabele werkplek of vergaderruimte. Bijvoorbeeld om even de mail te beantwoorden, een klant te ontmoeten of te vergaderen met collega’s. Dat is nu nog aantrekkelijker in de vernieuwde NS International Lounges – Regus Express.

Vernieuwde lounges Door de samenwerking met Regus Express zijn de lounges op Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal vernieuwd. De lounge op Schiphol Airport wordt in januari vernieuwd. De werk- en ontmoetingsplekken met vergaderfaciliteiten hebben een fraaie opfrisbeurt ondergaan. Zakelijke passagiers kunnen hier net zo productief zijn als op kantoor of even comfortabel ontspannen!