Vliegen? Daarvoor pak je de trein

De trein is verrassend vaak het betere alternatief. Ook als je gaat vliegen. Want met onze treinen zijn internationale luchthavens prima te bereiken: Brussel, Düsseldorf of Frankfurt. Zo reis je 7x per dag in iets meer dan 3 uur van Utrecht naar Frankfurt Flughafen. In ruim 2 uur van Amsterdam naar Düsseldorf, de derde grootste luchthaven van Duitsland. En maar liefst 16 keer per dag reis je in 2,5 uur tussen Amsterdam en Brussel Zaventem. Zorgeloos instappen, uitstappen, inchecken en opstijgen.

1 Meer luchthavens, minder bestemmingen

Waarom beperken tot alleen vluchten vanuit Schiphol. Met de internationale trein heb je de keuze uit 3 luchthavens: Frankfurt, Düsseldorf en Brussel.

2 Geen kans op file en nooit de weg kwijt

Onze internationale treinen bereiken snelheden tot 300 km per uur en razen vliegensvlug voorbij de files ; sneller dan met de auto dus!

3 Geen parkeerstress, geen extra kosten

Als je reist met de trein hoef je nooit op zoek naar een parkeerplaats. En je spaart natuurlijk parkeerkosten uit!

4 Stap uit op de luchthaven

Zonder overstap brengt de trein je direct naar de luchthaven. Eenmaal aangekomen, ben je gelijk klaar om in te checken.

5 Duurzaam alternatief

Je hebt tot wel 10 keer minder CO2 uitstoot als je met de trein reist i.p.v. met de auto. De trein is daarmee veruit het meest duurzame vervoersmiddel.

En natuurlijk biedt reizen per trein je de mogelijkheid om echt even te relaxen en tijd voor jezelf te hebben. Vul je reistijd in zoals jij het graag wilt. Lees de krant, een boek of gebruik je reistijd om te werken. In de trein geniet je van comfortabele 1e klas stoelen met extra beenruimte, onbeperkt WiFi en een oplaadpunt voor je laptop of smartphone. Zo begint ook je vliegreis zorgeloos en comfortabel met NS International.