Zakelijk voordeel? Kies voor Thalys Corporate Fares

Thalys is in trek. Voor veel zakenreizigers is het de favoriete manier van reizen.

Niet gek: in 3 uur naar Parijs, veel comfort en de keuze uit 10 vertrektijden per dag. En met de vernieuwde klassen biedt Thalys iedereen een reis op maat.

Bovendien heeft Thalys met de introductie van de 3 klasses ook de nieuwe Thalys Corporate Fares geïntroduceerd. Thalys Corporate Fares vervangt het Benefits to Business programma. Bedrijven met een Corporate contract krijgen, afhankelijk van de omzet, korting op het hoogste Premium, Comfort of Standard tarief. Nieuw is dat deze korting al kan ingaan bij het eerste ticket dat gekocht wordt; er geldt dus geen omzet drempel die eerst behaald moet worden.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor een Corporate Fare:

  • Onbeperkt kosteloos wijzigen voor alle klasses
  • Kosteloos annuleren voor alle klasses
  • Volledige terugbetaling voor en na het vertrek, tot de dag na de dag van reizen; voor alle klasses
  • Eenvoudige toegang* tot alle treinen op de dag van reizen, voor alle klasses
  • Toegang tot de lounges van Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Brussel-Zuid en Paris-Nord, voor alle klasses
  • * Zonder zitplaatsgarantie of aan de zitplaats geserveerde maaltijd in Premium.

Het nieuwe tarievenaanbod van Thalys onderscheidt drie klasses; Premium, Comfort en Standard. En dat biedt volop mogelijkheden!

Premium: de voormalige Comfort 1, is het meest complete en luxe aanbod van Thalys. Naast comfortabele, eerste klas zitplaatsen zijn er veel extra services die uw reis veraangenamen. U moet daarbij denken aan een lekkere maaltijd aan de stoel geserveerd, snellere WiFi, gratis internationale kranten en de mogelijkheid om taxi’s te reserveren in Brussel en Parijs. Op de Thalysstations kunt u gebruikmaken van de lounges.

Comfort: de nieuwe ‘middenklasse’. Het grootste voordeel van Comfort is het reizen in een eerste klas stoel met veel beenruimte, zonder de kosten van extra services. Uiteraard is er gratis snellere WiFi en voor een hapje en een drankje kunt u aan boord van Thalys terecht in de Thalys Welcome Bar. En wist u dat reizen in de Comfortklasse nauwelijks duurder is dan reizen in de Standardklasse? Dus als u vroeger in Comfort 2 reisde, maar nu graag wat meer ruimte wil om onderweg te werken, dan is de Comfortklasse een uitstekend alternatief.

Standard: de voormalige Comfort 2. Er is gratis WiFi en voor catering kunt u terecht in de Thalys Welcome Bar.