Zakelijke reisagent gezocht?

Vijf redenen om zakenreizen te boeken bij ATPI Corporate Travel

Ben je op zoek naar een (nieuwe) zakelijke reisagent? Eentje die zorgt voor tijdsbesparing, servicegericht is, meedenkt op het gebied van besparingen, 24/7 ondersteuning biedt, je helpt bij het boeken van complexe zakenreizen en tickets kan wijzigen bij een veranderende planning? We geven je vijf redenen om met ons samen te werken op het gebied van zakenreismanagement.

Vijf redenen om met zakelijke reisagent ATPI Corporate Travel samen te werken:

  1. Kleine teams, veel persoonlijk contact
  2. 24/7 bereikbaar voor wijzigingen en noodgevallen
  3. Inkoopexpertise: routedeals en besparingsvoorstellen
  4. De beste opties uit een compleet aanbod
  5. Kwaliteitsmanagement en verantwoord ondernemen

1. Kleine teams, veel persoonlijk contact

Aandacht voor boekers en reizigers, dat is waar het bij ons om draait. Wij werken met kleine teams zodat het persoonlijke contact bij het boeken van zakenreizen gewaarborgd blijft. De basis van een goede samenwerking zit hem in de relatie tussen de reizigers en boekers enerzijds en onze serviceteams anderzijds. Door een intensieve samenwerking krijgen onze travel consultants een duidelijk beeld van de specifieke wensen van jouw organisatie op het gebied van zakenreizen. Zo kunnen we de offertes steeds beter afstemmen op het reisgedrag en het reisbeleid dat van toepassing is.

2. 24/7 bereikbaar voor wijzigingen en noodgevallen

We weten dat je dagelijks te maken hebt met wijzigingen in de planning. Onvoorziene omstandigheden of calamiteiten tijdens zakenreizen komen daar nog eens bij. Wij werken daarom met onze eigen gespecialiseerde 24/7 service desk, die op luchthaven Schiphol gevestigd is voor directe assistentie. Deze Nederlandstalige noodservice is 24 uur per dag bezet met onze eigen reisprofessionals. Zij leveren de service die je het hardste nodig hebt tijdens ‘out of office’ uren. Onze 24/7 service helpt ook met e-tickets, nieuwe tickets en de herbevestiging van vluchten, nieuwe urgente boekingen, aanpassingen of wijzigingen van bestaande boekingen, hulp bij vertraagde of geannuleerde vluchten en bij gemiste overstappen.

Ook bieden we hulp als reizigers hun bagage of tickets waar dan ook ter wereld kwijtraken.

3. Inkoopexpertise: routedeals en besparingsvoorstellen

Je wilt besparen, maar niet door minder te reizen. We geven je een aantal voorbeelden van de concrete besparingsopties die we bieden. Onze mensen beschikken over de grootst mogelijke inkoopexpertise. Zij weten bijvoorbeeld hoe meerdere vliegtickets nog voordeliger gecombineerd kunnen worden, welke slimme routes zij moeten hebben en hoe een ticket zo gunstig mogelijk wordt opgebouwd. Tickets worden wereldwijd tegen verschillende tarieven aangeboden. Met meer dan zestig vestigingen in de hele wereld en een slim boekingssysteem, kopen wij tickets altijd daar in waar het op dat moment het voordeligst is. Ons unieke Extended Fare Search programma geeft toegang tot het grootste aanbod aan tarieven en beschikbaarheid van stoelen wereldwijd.

Zo profiteer je altijd van de laagst beschikbare ticketprijs.

4. De beste opties uit een compleet aanbod

Het boeken en beheren van zakenreizen is de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Soms boek je reisonderdelen rechtstreeks bij de leverancier en soms verloopt alles via je reisagent. Er zijn veel verschillende tarieven voor vluchten en hotelkamers en ook de komst van nieuwe spelers in de markt maakt het er niet eenvoudiger op. Het managen van zakenreizen is een versnipperd en ingewikkeld proces geworden waardoor het steeds lastiger is om overzicht te houden en ‘in control’ te blijven. Met behulp van een eigen platform dat correspondeert met de centrale reserveringssystemen in de markt, voegen wij het gehele marktaanbod samen voor onze consultants. We ontwikkelen dit platform continu door om alle content te kunnen aggregeren. Wij trainen onze consultants specifiek in het gebruik van alle beschikbare tarieven. Daarnaast hebben wij een expertise desk die zeer gespecialiseerd is in het vinden van de slimste mogelijkheden.

5. Kwaliteitsmanagement en verantwoord ondernemen

ATPI Corporate Travel was de eerste zakelijke reisagent met een ISO-certificatie. Onlangs hebben wij ons 9001-2015 certificaat opnieuw behaald. Het helpt ons de kwaliteit en transparantie van onze processen te waarborgen. We gaan bewust om met energieverbruik en hebben het bijhorende energiecertificaat ISO 50001.

Ook maken we graag samen met jou verantwoorde en passende keuzes in uw reisprogramma als het gaat om maatschappelijk verantwoord reizen. Desgewenst faciliteren wij CO2-compensatie op alle vluchten. Natuurlijk bieden wij ook schonere reisadviezen, denk aan de trein of huurauto met A-label of hotels. We besteden aandacht aan duurzaamheid en werken conform de certificering van ISO 14001:2004 (Milieu Management System) en ISO 50001:2011 (Energy Management System).

We zien het als onze verantwoordelijkheid om een oplossing te bieden op het gebied van CO2-compensatie.

We kunnen natuurlijk nog veel meer schrijven – bijvoorbeeld over onze slimme systemen en tools, oplossingen voor een optimaal reisbeleid, duty of care-strategie of slim databeheer. Maar een persoonlijke ontmoeting is wat ons betreft betekenisvoller dan welke hoeveelheid tekst dan ook. Wil je meer weten over zakenreizen boeken bij zakelijke reisagent ATPI Corporate Travel of heb je vragen? Dan komen we graag langs! Neem vooral contact met ons op – we kijken er naar uit om je te leren kennen.

Team ATPI Corporate Travel

clientrelations.nl@atpi.com | 020-2011 295