Zakendoen in Iran en het Midden-Oosten

Geschreven door op

Iran is hot. Maar hoe is zakendoen in Iran, een land dat bijna 20 jaar in een Doornroosje slaap heeft doorgebracht? Wij spraken met 2 Nederlandse entrepreneurs die Iran al hebben omarmd.

Zakendoen in Iran en het Midden-Oosten

ATPI Corporate Travel organiseerde op 9 juni jl. in samenwerking met Emirates een Travel Lab rondom het thema ‘Zakendoen in het Midden Oosten’. Kennis opdoen omtrent zakendoen in de nieuwe markt Iran was één van de onderwerpen. De bestemming blijkt inmiddels ook (weer) actueel voor airlines. In april 2013 stopte KLM met vliegen, maar eind oktober hervat KLM haar verbinding op Teheran weer met vier vluchten per week.

Ondernemers in het Midden-Oosten

Een van de gastsprekers op het ATPI Travel Lab was Leo de Zeeuw, directeur van Holland Water en ervaringsdeskundige in Iran. Wij gingen nader in gesprek met hem en met Egbert van der Lugt, Midden-Oosten kenner en voor Leo de liaison naar Iran. Wat beweegt een nuchtere ondernemer om te gaan pionieren in een land waar het betalingsverkeer nog niet eens is ingericht? In deze whitepaper lees je het complete interview met Leo en Egbert en hoe zakendoen in Iran in zijn werk gaat.

Kim
Kim Alderden

Kim  Alderden beschikt over grenzeloze know how van het incentive & events vak, je voelt haar passie op papier. Met meer dan twintig jaar ervaring in het vak, een bucket list vol reizen om jaloers op te worden en het talent om creativiteit on demand  te leveren, maken haar een ideale sparringpartner binnen en buiten ATPI.